It takes two

Det som är positivt med att knappt ha några läsare, är att man kan lägga ut otroligt pinsamma bilder. Jag gick igenom mina bilder från sjuan och hittade de här på mig och emelie.





















Det här är de mindre hemska .. :)


It's a cruel world

The sad thing is
You can love someone but be completely wrong for them


I don't need another kind of green

Jag har seriöst aldrig haft såhär ont i magen. Jag villvillvill inte bli sjuk .


We can't go on like this


En saknad vän som befinner sig på Gransnäs (
gammal bild )

TJAAAAAAAAAAA. Ligger i min säng på mitt land och kollar på Grey's , och har allmänt tråkigt. Jag funderar på att gå ut och bada fast det är brrrrrrigt ute, jag ska bita ihop and be a maaaaaan ! Det lär dock inte hända .

/emma


.

Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway.


I smile for you

I brist på sömn satt jag och spelade puppy som jag alltid gjorde när jag var liten. Jag insåg dock snabbt att jag har tappat mina skills ! Jag dog på level 2 ! Jag som brukade vara bra på det här .. Tough shit .


woooooooooooooow, there she goes


Vi är glada och jag bjuder på den här .

En deprimerande tanke. Jag är inte hemma när Kaisa kommer hem från Brevik, DÖD ÅT SPANIEN ! Jag kommer hem fyra dagar efter henne ledsengubbeledsengubbeledsengubbe .

 

Förövrigt har jag sett en Janne Långben attackera en hälften så stor spindel . De snurrade runt och lät och viftade på sina långa ben, och jag trodde först att det var Janne som vann, men tydligen ska man inte bråka med spindlar, för det var Janne som åkte på stryk. Fast jag är inte helt säker, det hela kan ha varit en parningsgrej också ..


I dare you to move

This is where I say I've had enough .


I'll miss your arms around me


Sötkusin igår .

Bloggen är så sjukt tråkig , men jag har ingen aning om vad jag ska skriva om. Jag upptäckte nyss att min dator har lyckats få 236 olika virus på min dator . SCORE ! Hur faaaaaaaaaaaaaaaaaaaan får man bort dem ? :O


All the things I never were

 
OJ . Helt plötsligt fick jag en ångestattack . Deppmode .


You may say that I'm a dreamer


Bild från i vintras på mig och Karolajnis , jag saknar dig , kom hem från Gransnäs !

Apropå Gransnäs borde jag egentligen vara där just nu .. Men icke , jag ångrade mig i sista minuten och ville åka till Spanien istället. Hehe . Nu kommer alla som har varit på gransnäs tycka att jag är galen. Men det kan jag är också .

 

Jag ska packa lite nu , för imorgon åker jag till mitt land i en vecka. Sen om 8 dagar åker jag till spanien och ska bli brunissssssssssssssssssssssssssss :D


Jag vill inte tänka framåt, men är livrädd att fastna här


( Risk för att bilderna kan ha blivit lite breda eftersom jag ännu inte bemästrat mina kunskaper i förminskning i paint )

Hääy folket !

Sitter min systers säng och lyssnar på Melissa Horn och Lars Winnerbäck . En geting har för tillfället övertagit mitt rum, och jag har redan vaknat av ett getingbett en gång den här sommaren, och jag planerar inte för en repris, så jag fick helt enkelt byta rum .

Jag ska börja blogga mer, uppdaterning har varit kass på sistone. Men jag åker till mitt land igen på torsdag och då tar jag med mitt bredband och ger er inlägg varje minut . Känns som att jag avlagt detta löfte förut ..

Nu ska jag banne mig se till att få lite sömn ! PUSS .


kool pöjk



.

ÅÅÅÅÅJ, vilken crappy uppdatering det varit på sistone . Menmen, det är sommarlov, man ska fan njuta ute i solen och inte sitta inne vid datorn . Jag är i allafall på mitt land just nu , det är mys minus alla jävla småkryp som jag vill döda .

Men nu ska jag springa ner till bryggan och bada.


Every day I'm living for the weekend



2 pojkar som vunnit mitt hjärta idag, Jesus Navas & Jimmy Jump !

Jag har fått lite klagomål på att jag icke skriver något, förlåtförlåt mitt namn är plåt . Kvällen har iallafall gått åt till fotboll med alice, mysigt värre .

Sen hade jag världens tur också, min mobil fick ju värsta sprickan, och typ fuktskada och allt , så sen gjorde min försäkring att jag fick byta ut den, helt gratis . HAPPYFACE !


It's just the way it goes

I'M BACK ! Eller det har jag varit sen typ vid halv fyra, men jag har legat och slaggat i min soffa typ hela dagen, så jeffla trött ! Att tränga ihop sig med åtta personer i tre vanliga sängar gör det en aning svårt att sova , så det har inte varit mycket sömn för mig de här dagarna.

 

Men allt har varit supermys, jag har fina vänner som gör en på bra humör . Sen var jag duktig och hade med mig min kamera, så nu är jag 581 bilder rikare, tack vare Jimmy . Behöver jag ens säga att hälften av dem är totalt onödiga ? Njää.

Menmen, BILDBOMB !





 



 







 




 



 




















 


AU REVOOOOOOIR !

Med dessa människor ska jag spendera tre dagar på Sofias land med ;


Jag och Karolajnen


Mattias och Sofia

Adde & Sixten

 


Victor och Jimmy

Men vi hörs när jag kommer hem på fredag och om jag har varit duktig har jag tagit massa bilder också . PUSS !


And my eyes, they don't see you no more.


For reasons unknown - The killers

My eyes don't recognize you no more.


Haha, sofia, jag och linnea igår (?) .

Har haft en allmänt tråkig dag idag, men imorrn blir den nog roligare, för då ska jag antingen vaara med sofia eller med isabelle . Men nu ska jag forsätta i min tjocka anda och äta något !

POOP

HÄÄÄÄÄÄJSAN. Jag har legat i min soffa ( som verkligen borde få pris för hur skön den saken är ! ) och knarkat MTV. Och nu ska jag banne mig se till och få lite färg för jag är trött på att vara bleeeeeeeeek .

Damn you, hottie !



Måste säga att jag är GRYMT avundsjuk på Victor som haffat denna goding ! Men om jag ska vara ärlig, they make a perfect fit .

I wanna show the nation my appreciation

Kollade mig nyss i spegeln . Insåg att mitt ena ögonlocket är hälften så öppet som det andra. Det är helt normalt. Ser helt normalt ut också. Typ ..


Hoppar du , hoppar jag .



Min bästa vän gör mig alltid glad,
men hon har sina moments då hon får mig att le extra stort, kolla bara vad jag fick igår när jag loggade in på facebook. NUUUUUUUUUUUUUTTE !

Myspys dag med sofia idag förövrigt, eclipse är fortfarande micket, micket, bra . Nu ska jag gå och ragga på TV:n som får bli min pojkvän för kvällen.


Who let the dogs out ?



Sitter med en schnygg tjej vid namn sofia, vi laddar upp inför eclipse som vi ska se på bio ikväll ( igen ) med hjälp av New Moon. Jag skriver väl ikväll för nu ska jag sociala mig. ADIOS AMIGOS !


Rock N roll never looked so beautiful

Koooola .

Det här blir nog sista inlägget för idag för nu ska jag lägga mig i min sköna säng och sätta på scrubs , feeeet najs . Om jag fortsätter hålla på med min faktiskt ganska så bra uppdatering så lär vi ju höras imorrn . NAAAAAAJTI.


I got a diamond in my pocket



För er som undrar ska jag förresten umgås med den söta bruden till höger på bilden imorrn. Det var bajslänge sen vi träffades bara vi två så nu jävlar ska det umgås som aldrig förr !

Tell me something I don't know


Khlad ( överredigerad bild )

Jordgubbar + Pepsi + Eclipse + Soffa = une très bien kombination !


Can't touch this



Gissa om jag blev förvånad när jag i min  uttråkighet ( är det ett ord ? ) gick in på Kissies blogg och såg en bild på hennes boobies ! Jag visste att hon hade förstorat dem, men sådär mycket ? Det var .. fint.


There's so many ways to love you



Såg den här bilden på Miley Cyrus lillasyster . Hon är tio .. Behöver jag ens säga mer ?

I do what I do when I do what I do



Nu har denna söta sak lämnat mig , ledsen emma. Saknar henne redan. Ikväll ska jag bara slappa, jag har inte umgåtts med mami på en evighet, så jag ska nog bara umgås med henne .

Waaaaaaaaaka waka


Snuttevictor när han var liten ! Söööt !

Idag åker bajskorven Kaisa tillbaka till sitt bajsland, och det gör mig bajsledsen. Men hon kommer hem om typ en vecka, BIIIIIIG happyface !

Tyvärr står vi inför ett stort dilemma, att sola eller att inte sola . Den som lever får se .






Biaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaatch



Hahahaha, jag döör .


Love struck romeo


Jag älskar dig .

Min uppdatering är freaking AWESOME , måste jag säga. Inte så intressanta inlägg, kanske, menmen, ni får överleva . Efter förra inlägget så fastnade jag vid datorn en stund till, men NU ska jag gå och käka jordgubbar med min käre kompanjon Kaisa som återvänt till mig efter ett vilt pusskalas med en hemlig hunk ..

You can fall for pretty strangers



Jag ska inte bli en sån bloggare som knarkar webbcam-bilder, pinky swear, utan jag är bara en allmänt lat bloggare som inte orkar leta reda på min kamera.

Det blev felicia som fick den stora äran att joina vårt kebabätande, det var mys. Sen lämnade kaisa mig än en gång åt min ensamhet för en ny poojke , så nu sitter jag och kollar runt lite på datorn och har allmänt tråkigt .

Nu ska det ätas jordgubbar för hela slanten ( Oj, vad jag äter ) .


Love is the answer , that's what they say



Hahahahha, Kaisa är ruggigt söt måste jag säga .

Nu ska vi ragga upp en tredjeperson att åka med oss till centrum . Puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuss .

Muuuuuuuuuumsi

Haha, tre inlägg på raken på typ en halvtimme, bättre uppdatering än på typ tre månader i min och kaisas gamla blogg , mentalfive !

Var bara tvungen att säga att jag såg Eclipse igår, bajs vad den filmen var bra ! Bättre än båda förra filmerna , tillsammans.



/emma

If you looking for me I'm in VIP

Ajuste, glömde tacka Anna för designen . TAAAAAAAAAAAAAAACK :D ( förövrigt insåg jag fulheten på egobilderna på mig i den, men ni får stå ut )

/emma

I see your true colours



Inga besökare hitills, gillart ! Idag gick jag upp tidigttidigttidigt för världens bästa vän skulle våldgästa mitt hus. Nu har hon dock övergett mig för Lowe, så jag sitter ensam med min doggy och håller tummarna för att det inte ska börja regna .

Men nu ska jag alldeles strax börja fixa mig, för om ett tag ska jag käka i centrum med kaisa och maria .

/emma

RSS 2.0